Handelsbetingelser

Forlaget Rebild er en dansk registreret virksomhed med adresse på Hanebuen 15, DK-9520 Skørping. CVR-nr.: 88 77 82 51

 

Forlaget Rebild registrer kun de leveringsoplysninger, som er nødvendige for at gennemføre handelen. Ved registrering bekræfter du, at du er fyldt 18 år, og at de indtastede personoplysninger er korrekte.

 

Priser
Alle priser er i danske kroner og ved levering i Danmark inkl. 25 % moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

 

Rabatter
Ved salg til boghandlere yder Forlaget Rebild rabat. Kontakt venligst forlaget for nærmere information. Der ydes ligeledes rabat ved salg af større antal (mere end 10 stk.) af samme titel. Kontakt forlaget for nærmere information.


Betaling
Betaling kan foregå med Dankort og VISA/Dankort. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Der beregnes ikke noget kortgebyr ved bestillinger.

 

Du kan også lave en bankoverførsel til vores konto: Reg. nr. 9336 kontonr. 650 56 91073. Send din bestilling på mail@forlagetrebild.dk. Husk at beregne fragt. Din bestilling afsendes, når indbetalingen er registreret. HUSK i forbindelse med overførsel til bankkonto at angive navn og adresse.        

 

Levering

Forlaget Rebild benytter PostNord, DAO365 og GLS til forsendelser


Leveringstiden er normalt 3-6 dage. Ved forsendelser til udlandet skal regnes med længere leveringstid. Vi bestræber os på at sende din bestilling så hurtigt som muligt.
 

  • Hvis du ønsker bestillingen leveres til en adresse i Danmark, er leveringsomkostningerne kr. 39 uanset, hvor mange bøger du bestiller.
  • Ved levering til Færøerne og Grønland kontakt venligst forlaget. Det sammen gælder øvrige udland.


OBS: Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms af forsendelsen. Forlaget Rebild er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver dette beløb eller ej. Nogle gange opkræver toldvæsnet beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det fra modtageren.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail@forlagetrebild.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Forsegling/plomberingen af lyd- eller billedoptagelser må ikke være brudt.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af varens pris

Hvis du fortryder dit køb, får du tilbagebetalt prisen på den returnerede vare. Dog ikke leveringsomkostningerne. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
I forbindelse med returnering af varen bedes du oplyse det kontonr., som vi skal overføre beløbet til.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Forlaget Rebild, Hanebuen 15, DK-9520 Skørping

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, mobilnr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Forlaget Rebild, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@forlagetrebild.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@forlagetrebild.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16. december 2018